Verslo misija į Malmę (Švedija) ir verslo kontaktų renginys „Organic Food & Eco Life Matchmaking“

Verslo misija į Malmę (Švedija) ir verslo kontaktų renginys „Organic Food & Eco Life Matchmaking“

Renginio laikas

2019 lapkričio 12 — 2019 lapkričio 14
Visos dienos renginys

Renginio vieta

Malmömässan Exhibition & Congress Centre
Mässgatan 6, Malmö

Loading Map....

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir Rūmuose veikiantis Enterprise Europe Network, kviečia ekologiško maisto, gėrimų bei natūralios kosmetikos gamintojus dalyvauti verslo misijoje į Švediją 2019 m. lapkričio 12 – 14 dienomis.

Verslo misijos programa:

11.12 Atvykimas į Malmę. Susitikimas su Malmės prekybos ir pramonės rūmų atstovais ir Lietuvos garbės konsulu Malmėje. Susitikimo metu bus pristatyta Švedijos rinka, jos aktualijos ir dalinamasi patarimais kaip į ją patekti. Vakarienė su Lietuvos garbės konsulu.

11.13 Dalyvavimas verslo kontaktų renginyje „Organic Food & Eco Life Matchmaking“*, kuris vyks parodų „Eco Life Scandinavia“ ir „Nordic Organic Food Fair“ metu. Tuo pačiu aplankoma pati paroda.

11.14 Dalyvavimas verslo kontaktų renginyje „Organic Food & Eco Life Matchmaking“*. Vakare – išvykimas į Vilnių.

*Lapkričio 13 – 14 dienomis vyksiantį kontaktų renginį nemokamai organizuoja Enterprise Europe Network partneriai Švedijoje – Almi Företagspartner Jönköping AB. Registracija į kontaktų renginį tinklalapyje (https://organic-food-eco-life-matchmaking.b2match.io).

 

Verslo misijos kaina:

Rūmų nariams: 500 EUR

Ne Rūmų nariams: 550 EUR

Į kainą įskaičiuota:

  • Skrydžių bilietai: Vilnius – Kopenhaga – Vilnius (registruotas bagažas +54 EUR);
  • 2 nakvynės viešbutyje su pusryčiais;
  • Vakarienė;
  • Verslo misijos organizavimo išlaidos.

Dalyviai patys pasirūpina kelionės draudimu.

(Kaina preliminari ir gali keistis dėl padidėjusių skrydžių bei viešbučių kainų.)

Kontaktinis asmuo registracijai: Agnė Vičkačkaitė, agne.vickackaite@cci.lt, mob. tel. +370 682 17058

Registracija vyksta iki spalio 10 dienos.

 

Perkančios įmonės (importuotojai, platintojai ir gamintojai, kurie perka natūralias ir ekologiškas žaliavas savo produkcijos gamybai) gali gauti dalinį išlaidų kompensavimą. Pagrindiniai parodos organizatoriai atrinktoms įmonėms kompensuos dalį (nuo 100 iki 300 EUR) apgyvendinimo ir skrydžio išlaidų. Plačiau https://www.cci.lt/produktas/eko-paroda-bei-b2b-renginys-svedijoje/

„Eco Life Scandinavia“ ir „Nordic Organic Food Fair“ – tai didžiausias natūralius ir ekologiškus gaminius siūlantis renginys Skandinavijoje, šiemet pritrauksiantis apie 500 įmonių. Ši paroda skirta įmonėms ieškančioms verslo, technologinio ar mokslinio bendradarbiavimo partnerių užsienyje. Parodos metu taip pat galėsite apsilankyti paskaitose, kuriose bus pristatytos ekologiškų produktų rinkos aktualijos. Daugiau informacijos apie parodą https://www.nordicorganicexpo.com/

 Praėjusiais metais parodų metu vykstančiame konkurse „Natural and Organic Awards Scandinavia 2018“ Rūmų narys – UAB „Geld Baltic“ („Super Garden“) nugalėjo geriausio naujo maisto produkto kategorijoje, apdovanojimas pelnytas už įmonės gaminamą liofilizuotų – šaltyje džiovintų – uogų Advento kalendorių.

 

Verslo kontaktų renginys „Subcontractor Connect 2019“

Renginio laikas

2019 lapkričio 12 — 2019 lapkričio 13
09:00 - 16:00

Renginio vieta

Elmia, Elmiavagen 11
Elmiavagen 11, Jonkoping

Loading Map....

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmuose veikiantis Enterprise Europe Network kviečia Lietuvos įmones į kasmetinį, tarptautinį verslo kontaktų renginį „Subcontractor Connect 2019“, skirtą automobilių pramonės, įskaitant autobusus ir sunkvežimius, statybos ir kitų įrenginių bei komponentų tiekėjams ir pirkėjams. Renginys vyks lapkričio 12-13 d. Jončiopinge (Švedija), tarptautinės parodos „Elmia Subcontractor“ metu.

„Subcontractor Connect 2019“ – lyderiaujanti paroda, sutraukianti rangovus bei gamintojus iš daugiau nei 30 šalių. Kasmet parodoje dalyvauja virš 1200 dalyvių bei sulaukiama 15 000 lankytojų.

„Subcontractor Connect 2019“– puiki susitikimų vieta pirkėjams, MTEP atstovams ir tiekėjams iš visos Europos. Per trumpus (25 min.), efektyvius ir individualiai pritaikytus verslo susitikimus renginio metu metu galite sukurti pagrindą vertingiems verslo sandoriams.

Kontaktų renginyje Jūs galite dalyvauti kaip pirkėjas ir pateikti vieną ar kelias užklausas dėl reikiamų detalių, komponentų ar įrenginių pirkimo. Pirkėjams siūloma speciali programa ir parama Hosted Buyer Program (nemokamas dalyvavimas kontaktų renginyje, dengiamos kelionės išlaidos iki 1000 Eur ir kiti pasiūlymai). Kontaktų renginyje Jūs galite dalyvauti kaip tiekėjas ir pateikti vieną ar kelis įrenginių gamybos ar tiekimo pasiūlymus.

Dalyviai. Pastaraisiais metais kaip pirkėjai parodoje dalyvavo tokios įmonės kaip „Volvo Cars“, „Scania“, „CERN“, „Trelleborg Industrial Solutions“, „Toyota Material Handling Manufacturing“, „Fläkt Woods“, „SKF“, buvo surengta 250 susitikimų tarp 135 įmonių. Praktika rodo, jog pusė šių susitikimų peraugo į tolimesnes verslo derybas.

SVARBIOS DATOS:

Registracija: iki lapkričio 13 d.

Įmonių susitikimai: lapkričio 12-13 d.

Dalyvio mokestis: Pirkėjams – nemokamai
Tiekėjams – 249 Eur.

Renginio kalba: anglų.

Daugiau informacijos apie renginį bei registracija: https://subcontractor-connect-2019.b2match.io/

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Iškius papildomiems klausimams, prašome kreiptis į Ingridą Braziūnienę, el. paštu ingrida.braziuniene@chamber.ltarba tel. 8633 74431

Susitikimas su Lietuvos komercijos atašė JAV

Renginio laikas

2019 lapkričio 12
10:00 - 12:00

Renginio vieta

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai
T. Kosciuškos g. 30, Vilnius

Loading Map....

Kvietimas į susitikimą su Lietuvos komercijos atašė JAV

Enterprise Europe Network, veikiantis Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmuose, organizuoja susitikimą su Laimučiu Abeciūnu, LR komercijos atašė Jungtinėse Amerikos Valstijose, kuris pristatys naujausias tendencijas JAV rinkoje, išgirsite apie sėkmės didžiausioje pasaulio importo rinkoje pavydžius ir rekomendacijas kaip planuoti plėtrą Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Kada? 2019 m. lapkričio 12 d.

Kur? Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai (T. Kosciuškos g. 30, 4a., Vilnius).

Kam? Renginys skirtas Lietuvos įmonių bei eksporto vadovams, kuriems aktualios verslo galimybės JAV.

Programa:

09:45 – 10:00 Registracija. Pasitikimo kava

10:00 – 10:05 Sveikinimo žodis

Vilniaus PPAR atstovas

10:05–11:15 Galimybių JAV rinkoje pristatymas. Rekomendacijos eksporto į JAV  planavimui

Laimutis Abeciūnas, LR komercijos atašė Jungtinėse Amerikos Valstijose,

11:15– 12:00 Klausimai. Diskusija

 

Renginys nemokamas.

Norinčius dalyvauti prašome iki š. m. lapkričio 11 d. registruotis nuorodoje https://forms.gle/eaCQdEsTYBasXsWEA.

Maloniai prašome perskaityti informaciją dėl asmens duomenų tvarkymo (registracijos anketoje nesutikus su asmens duomenų tvarkymo sąlygomis registracija renginyje negalima).

Kontaktai pasiteirauti: tel. +370 618 39095, el. paštas marijus.muralis@cci.lt.

 

Apie Laimutį Abeciūną:

Prieš paskiriant į komercijos atašė pareigas, L. Abeciūnas daug metų užėmė vadovaujančias pareigas Johnson&Johnson ir Janssen Pharmaceutical kompanijose, konsultavo Lietuvos įmones strategijos, rinkodaros ir pardavimų bei pokyčių valdymo klausimais, buvo “Investuok Lietuvoje” valdybos narys.

2005 m. baigė verslo vadybos magistro studijas Kolumbijos universiteto verslo mokykloje Niujorke.

Nuo 2017 m. L. Abeciūnas dirba komercijos atašė JAV ir padeda Lietuvos įmonėms įžengti ir plėstis JAV rinkoje.