Virtualus verslo kontaktų renginys “DEICy 2023 Digital Economy, Internet of Things, Cybersecurity - global challenges & opportunities in digital transformation"

Renginio laikas

2023 lapkričio 20 — 2023 lapkričio 24
00:00

Renginio vieta

Online

2023 m. lapkričio 20-24 d. Enterprise Europe Network partneriai Lenkijoje kviečia dalyvauti jau trečią kartą organizuojamame renginyje “DEICy 2023 Digital Economy, Internet of Things, Cybersecurity (Virtual edition)”.

Šio tarptautinio virtualaus renginio tikslas – sukurti stiprų mokslinių tyrimų ir plėtros institucijų, verslo ir pramonės partnerių, Europos ir nacionalinių institucijų, nevyriausybinių organizacijų glaudžiai bendradarbiaujantį tinklą, siekiant geriau pažinti ir suprasti skaitmeninę transformaciją.

Pagrindinės renginio temos: skaitmeninė ekonomika ir visuomenė, dirbtinis intelektas, mašininis ir gilusis mokymasis, duomenų mokslas, pramonė 4.0, kibernetinis saugumas, daiktų internetas, 3D spausdinimas, robotika ir automatizavimas, jutikliai, skaitmeninis gamybos ir logistikos procesų modeliavimas, CAD/CAM/CAE technologijos, skaitmeniniai dvyniai, debesų kompiuterija, produktų ir paslaugų pasiūlymų skaitmeninimas, 5G technologija, programinė įranga verslui ir t.t.

Plenarinės sesijos ir kūrybinių dirbtuvių metu bus pristatyti skaitmeninės ekonomikos, daiktų interneto ir kibernetinio saugumo iššūkiai ir galimybės, o verslo kontaktų renginio metu vyksiančiuose individualiuose susitikimuose nuotoliniu būdu galėsite pristatyti savo gaminius ir paslaugas bei aptarti bendradarbiavimo galimybes su potencialiais užsienio partneriais.

Daugiau informacijos ir registracija iki š. m. lapkričio 24 d. renginio platformoje: https://deicy2023.b2match.io/ 

Dalyvavimas renginyje – nemokamas, tačiau registruojantis būtina pasirinkti, kada dalyvausite susitikimuose (Attendance) bei aprašyti nors vieną bendradarbiavimo partnerių paieškos kategoriją (Marketplace Items).

Iškilus papildomiems klausimams prašome kreiptis: 

MARIJUS MURALIS 

+370 684 89643 

m.muralis@lic.lt

Konferencija Tauragėje „Kaip nepralaimėti darbo ginčų“

Renginio laikas

2023 lapkričio 22
10:00 - 12:30

Renginio vieta

Tauragės bendruomenių namai
Vytauto g. 141, Tauragė

Loading Map....

Lapkričio 22 d. (trečiadienį) 10 val. Tauragėje Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir juose veikiantis Europos įmonių tinklas (Enterprise Europe Network) rengia darbo teisės konferenciją verslui „Kaip nepralaimėti darbo ginčų“.

Konferencijos metu bus aptariamos šios temos:

  • „Įmonės vadovo darbo santykių reglamentavimo ypatumai“ – Advokatė Julija Viktorija Flis, advokatės J. V. Flis kontora;
  • „Darbo sutarties nutraukimas. Praktikoje kylantys ginčai“ – advokatas, partneris Rolandas Gyvis, „Žlioba & Žlioba“ advokatų kontora;
  • „Darbdavių klaidos ir kaip jų išvengti?“ – advokatė Indrė Butvilė, advokatės I. Butvilės kontora;
  • „Konfidenciali informacija ir nesąžininga konkurencija. Kaip apsaugoti įmonės konfidencialią informaciją ir kaip išvengti nesąžiningos konkurencijos versle?“ – advokatė Greta Motiejūnienė, advokatė, partnerė Regina Derkintytė – Kaupienė, „Averus“ advokatų profesinė bendrija.

 

Renginys nemokamas, tačiau būtina registracija: https://forms.gle/ZyGV5rpmgMrY…

Daugiau informacijos: zinios@kcci.lt