Birželio 27 - 30 d. Klaipėdos PPA rūmai kviečia dalyvauti verslo misijoje į Turiną (Italija)

Renginio laikas

2023 birželio 27 — 2023 birželio 30
00:00

Renginio vieta

Mercato Centrale Torino
Piazza della Repubblica, n. 25 (2° Floor), Turin

Loading Map....

Birželio 27 – 30 d. Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai kviečia dalyvauti rūmų rengiamoje verslo misijoje į Turiną (Italija). Verslo misija yra skirta tekstilės sektoriaus įmonėms. Jos programoje numatytas dalyvavimas „TORINO FASHION MATCH 2023“ renginyje. Individualių susitikimų metu (B2B) įmonių atstovai galės užmegzti verslo kontaktus su potencialiais verslo partneriais. Taip pat planuojama dalyvauti mados pristatymuose bei vakaro renginiuose.

Registracija į šį renginį jau prasidėjo! Ji vyksta b2match platformoje, kurioje galite pateikti informaciją apie savo įmonę bei Jūsų siūlomą / ieškomą prekę ar paslaugą. Platformoje matysite kitas renginyje dalyvausiančias įmones bei užsiregistravę – galėsite kviesti jas į susitikimus, kurie įvyks verslo misijos metu.

Dalyvavimo verslo misijoje kaina – nuo 900 Eur (Į kainą įskaičiuoti transporto ir apgyvendinimo kaštai). Atkreipiame Jūsų dėmesį, kad kelionę ir apgyvendinimą įmonės gali planuotis ir savarankiškai.

Verslo misijoje dalyvausiančioms mažoms ir vidutinėms įmonėms yra galimybė finansuoti dalį verslo misijos kaštų iš rūmų vykdomo projekto pagal ES priemonę „Naujos galimybės LT“. Atitinkančioms projekto nustatytus reikalavimus įmonėms, gali būti kompensuojama iki 620 Eur vienam SVV įmonės atstovui kelionės, dienpinigių ir apgyvendinimo kaštų.

Išsamesnė informacija el. paštu: daniela.dirzininkaite@kcci.lt arba tel.: 846 390863.

Tarptautinis tekstilės sektoriaus verslo kontaktų renginys „Torino Fashion Match 2023“

Renginio laikas

2023 birželio 28 — 2023 birželio 30
00:00

Renginio vieta

Villa Sassi
Strada al traforo di Pino, 47, Torino

Loading Map....

Birželio 28-30 dienomis Enterprise Europe Network partneriai Italijoje kviečia į tarptautinį tekstilės sektoriaus verslo kontaktų renginį  „Torino Fashion Match 2023“, kuris vyks Italijoje, Turino mieste, viloje Sassi.

Torino Fashion Match 2023 – jau 8 metus sėkmingai organizuojamas  renginys, vykstantis Turino mados savaitės metu (birželio 27 – liepos 3 d ).

Renginys skirtas tekstilės ir mados sektoriaus atstovams: mados dizaineriams/ stilistams, drabužių ir madingų aksesuarų prekių ženklams, tekstilės ir aksesuarų gamybos įmonėms, pardavimo agentams, mažmenininkams ir  mados parduotuvėms, elektroninės komercijos platformoms, viešųjų ryšių kompanijoms, rinkodaros ir verslo konsultantams, pirkėjams, ieškantiems partnerių užsienyje, taip pat  universitetams ir  MTEP  įstaigoms, ieškančioms  galimybių dalyvauti bendruose projektuose, bei norintiems pasidalinti žiniomis, idėjomis bei tekstilės sektoriaus naujovėmis.

Dalyvavimas verslo kontaktų renginyje yra nemokamas.

Daugiau apie renginį ir registracija: https://torino-fashion-match-2023.b2match.io/

*Užpildę savo įmonės profilį nepamirškite užpildyti skilties „Marketplace“ – tik tuomet Jūsų pasiūlymas atsiras renginio pasiūlos zonoje: https://torino-fashion-match-2023.b2match.io/components/27900

Registracija į B2B renginį –  iki  birželio 22 d.

Iškilus klausimams, rašykite:

Daugiau apie Turino mados savaitės renginius:

Šiais metais mados  renginio programą sudaro:

Daugiau informacijos: https://torino-fashion-match-2023.b2match.io/page-4101

Galimybė Lietuvos  mados kūrėjams!

Dėmesio!

Mados dizaineriai, gamybos įmonės ir tvarūs prekių ženklai (skirta tvarių ir žiedinių prekių ženklų parodos seansui!), norintys sulaukti tarptautinio matomumo Turino mados savaitės pasirodymų metu, turi galimybę pristatyti savo kolekcijas ant podiumo!

Pristatymo sąlygas rasite  čia: https://prod5.assets-cdn.io/event/9582/assets/8321121453-a9dc5a0cc7.pdf

Verslo misija iš Madrido (Ispanijos)

Renginio laikas

2023 birželio 28 — 2023 birželio 29
00:00

Renginio vieta

Online

Š. m. birželio 28-29 d. Enterprise Europe Network partneriai – Madrido prekybos rūmai, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai bei Lietuvos inovacijų centras – organizuoja atvykstamąją Ispanijos įmonių misiją į Lietuvą. Tikslas – verslo bei technologinių bendradarbiavimo partnerių paieška, todėl planuojami individualūs susitikimai su Lietuvos įmonių atstovais bei vizitai į Lietuvos įmones.

Atvykstančios Ispanijos įmonės ir jų bendradarbiavimo pasiūlymai:

  Pavadinimas Sektorius Veiklos sritis Potencialūs partneriai Lietuvoje Tinklalapis
Aplicaciones y proyectos TICS, S.L. (APTICA) IRT „Aptica“ – tai nuo 2002 m. konsultavimo ir inžinerines paslaugas teikianti įmonė, taip pat kurianti produktus, skirtus telekomunikacijų tinklų analizei, projektavimui, diegimui, eksploatavimui ir priežiūrai  Mobiliojo ryšio operatoriai, infrastruktūros įmonės, energetikos įmonės, technologijų konsultavimo įmonės, daiktų interneto ir privačių tinklų inžinerijos įmonės, specialieji karinio jūrų laivyno ir kariuomenės padaliniai, telekomunikacijų reguliavimo institucijos, telekomunikacijų universitetai https://aptica.es/
CRUZBER SAU Automobilių pramonė CRUZBER SA yra vienas iš pirmaujančių stogo bagažinių gamintojų Europos rinkoje, siūlantis visą spektrą sprendimų automobiliams, visureigiams ir komerciniams furgonams. Automobilių priedų importuotojai, automobilių aksesuarų platintojai, tinkliniai automobilių servisai (ne atskiri autoservisai) https://www.cruzber.com
COMSA SAU (dalyvaus  nuotoliniu būdu) Transporto infrastruktūra COMSA specializuojasi geležinkelių projektuose, apimančiuose greitųjų linijų tiesimo ir priežiūros, tramvajų, miesto ir regioninių geležinkelių sritis. Įmonė atlieka kelių, tunelių ir tiltų statybos darbus, įgyvendina hidraulinius, uostų ir oro uostų projektus, taip pat unikalias statybines konstrukcijas Vidutinio dydžio statybų įmonės, kurios domisi bendradarbiavimu su tarptautine įmone, galinčia suteikti pagalbą ir patirtį geležinkelių tiesimo, miesto transporto sistemų ar specializuotų inžinerinių darbų projektuose (pvz., tunelių, viadukų ir kt.) www.comsa.com


Lietuvos įmonių atstovus, norinčius susitikti su Ispanijos įmonėmis, maloniai kviečiame iki š. m. birželio 23 d. registruotis el. paštu m.muralis@lic.lt nurodant Ispanijos įmonės/ių pavadinimą ir pageidaujamą susitikimo laiką bei tikslų adresą, kuriuo turėtų atvykti Ispanijos įmonės atstovas.

Iškilus klausimams, maloniai prašome susisiekti žemiau nurodytais kontaktais:
MARIJUS MURALIS
Projekto vadovas
+370 684 89643
m.muralis@lic.lt