Tiekimo grandinės atsparumo platforma (Supply Chain Resilience platform)

Renginio laikas

2022 kovo 21 — 2023 vasario 28
00:00

Renginio vieta

Online

Tarptautinių prekybos kelių irimas, siaučianti pasaulinė pandemija ir iššūkiai Europos taikai sutrikdė nusistovėjusias tiekimo grandines. Enterprise Europe Network (EEN) bendradarbiaudamas su Europos Komisija bei Mažųjų ir vidutinių įmonių reikalų vykdomąja įstaiga (EISMEA) sukūrė Tiekimo grandinės atsparumo platformą (SCR platforma – Supply Chain Resilience platform).

SCR platformos tikslas – padėti Europos įmonėms išlaikyti, pertvarkyti arba pakeisti esamas tiekimo grandines. SCR platformoje įmonės galės rasti partnerius užsienio šalyse, kurie padės užtikrinti gamybos tęstinumą ir užsitikrins žaliavų, dalių, komponentų ir (arba) pusgaminių ar paslaugų tiekimą.

Pagrindiniai sektoriai:

  • Žemės ūkio ir maisto produktai;
  • Statyba;
  • Informacinės ir ryšio technologijos (IRT);
  • Elektronika;
  • Energijai imlios pramonės šakos;
  • Sveikata;
  • Mobilumas, transportas, automobiliai;
  • Žaliavos;
  • Atsinaujinanti energija;
  • Tekstilė.

 

Registracija SCR platformoje įmonėms suteikia šias galimybes:

  • Rasti naujų verslo partnerių tiekimo grandinių užtikrinimui ir identifikuoti potencialius tiekėjus ar pirkėjus,
  • Pristatyti sėkmingus projektus, novatoriškus produktus ir pažangiausias technologijas.
  • Užmegzti tarpvalstybinius ryšius su įmonių, pramonės šakų, paramos organizacijų, akademinės bendruomenės ir svarbių suinteresuotųjų šalių atstovais.

 

SCR platformoje galima registruotis iki 2023 m. vasario 28 d. (gali būti pratęsta).

Išsamesnė informacija ir registracija: Supply Chain Resilience platform (https://supply-chain-resilience-platform.b2match.io/)

Tikimės, kad SCR platforma padės ne tik rasti naujus bendradarbiavimo partnerius, bet ir sustiprins įmonių atsparumą išorinėms grėsmėms.

Tarptautinis tekstilės sektoriaus verslo kontaktų renginys „Smart and Technical Textiles“

Renginio laikas

2022 birželio 08 — 2022 rugsėjo 30
00:00

Renginio vieta

Online

Enterprise Europe Network Lietuva kviečia į tarptautinį tekstilės sektoriaus verslo kontaktų renginį Smart & Technical Textiles, kuris vyks birželio 1 – rugsėjo 30 dienomis prie parodos TechTextil.

Renginys skirtas įmonėms, mokslinių tyrimų institucijoms bei visoms suinteresuotosioms pusėms, dirbančioms su išmaniąja bei technine tekstile, norinčioms vystyti bendrus projektus, techninį bendradarbiavimą ar naujus verslo ryšius su partneriais iš Europos ir viso pasaulio.

Tai – ilgalaikis verslo kontaktų renginys, kuriame numatyti verslo susitikimai vyks:

  • Fiziškai (Vokietija, Frankfurtas: birželio 21-24 d., Vokietija, Weimanas: rugsėjo 21-23 d.)
  • Virtualiai (birželio 1 – rugsėjo 30 d.)

 

Daugiau informacijos ir registracija: https://smart-tech-textiles.b2match.io/

Registracija iki rugsėjo 30 d.

Dalyvavimas renginyje yra nemokamas.

Iškilus klausimams, rašykite: ingrida.braziuniene@chamber.lt arba skambinkite tel. +370 633 74431.

Kviečiame registruotis jau dabar!

Tarptautinis B2B "Riga Food 2022"

Renginio laikas

2022 rugsėjo 07 — 2022 rugsėjo 09
00:00

Renginio vieta

Kipsala tarptautinis parodų centras
Kipsalas 8, Riga

Loading Map....

Kviečiame maisto sektoriaus įmones dalyvauti Enterprise Europe Network organizuojamame tarptautiniame  maisto sektoriaus verslo kontaktų renginyje „RIGA FOOD 2022“, kuris hibridiniu būdu (tiek fiziškai, tiek virtualiai) vyks rugsėjo 7-9 dienomis Rygoje, Latvijoje.

Šis renginys yra puiki galimybė maisto sektoriaus įmonėms, ieškančioms partnerių: maisto gamintojų, su maisto sektoriumi susijusių paslaugų teikėjų bei tiekėjų, taip pat  – platintojų.

Dalyvavimas renginyje yra NEMOKAMAS, tačiau  tiems, kurie atšauks savo registraciją po rugsėjo 7 d. arba nedalyvaus suplanuotuose susitikimuose, bus taikomas 150 Eur mokestis.

Kviečiame registruotis jau dabar:  https://rf2022.b2match.io/

 Registracija iki: rugsėjo 9 d.

Registruojantis prašome pateikti kaip įmanoma daugiau informacijos apie savo įmonę bei produktus/ paslaugas. Efektyviai sistemos paieškai kviečiame užpildyti skiltį „MARKETPLACE“, kurios pagalba būsite dar daugiau matomi kitų platformos dalyvių. Taip pat turėsite galimybę pasirinkti Jums tinkamas datas hibridiniams susitikimams.

GALIMYBĖ DALYVAUTI BALTIJOS ŠALIŲ MAISTO INOVACIJŲ STENDE

DĖMESIO! Prie tarptautinės parodos Riga Food 2022, kuri vyks rugsėjo 8-10 d.,  organizuojamas  Baltijos šalių maisto inovacijų stendas. Kviečiame  universitetus, maisto technologijų ir plėtros institucijas, naujų maisto produktų ir maisto pakuočių kūrėjus teikti  pasiūlymus pristatyti savo produktus parodos metu.

Atrinktiems dalyviams dalyvavimas stende kainuos 99 Eur + PVM (į kainą įskaičiuotas stendas, stalas,  kėdė). Pageidaujama, kad stende rugsėjo 8-10 d. fiziškai dalyvautų 2 atrinktų įmonių atstovai tam, kad stendas niekada neliktų tuščias.

 Trumpą įmonės aprašymą, siūlomos produkcijos aprašymą anglų kalba kartu su horizontaliomis nuotraukomis bei nuorodomis į svetainę siųsti el. paštu ingrida.braziuniene@chamber.lt iki liepos 21d.

Iškilus klausimams, rašyti: ingrida.braziuniene@chamber.lt arba skambinti tel. +370 633 74431

Verslo kontaktų renginys MariMatch at SMM 2022

Renginio laikas

2022 rugsėjo 08 — 2022 rugsėjo 09
00:00

Renginio vieta

Hamburg Messe und Congress GmbH
Messeplatz 1, Hamburg

Loading Map....

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai kviečia dalyvauti Enterprise Europe Network partnerių iš Vokietijos organizuojamame tarptautiniame jūrinio sektoriaus įmonės skirtame renginyje MariMatch at SMM 2022.

Rugsėjo 8 – 9 dienomis vyksiančio verslo kontaktų renginio „MariMatch“ tema: „Įkvėpimas – bendradarbiavimas – inovacijos: jūrų tinklų kūrimas“. Verslo kontaktų renginyje kviečiamos dalyvauti įmonės, dirbančios šiose srityse:

  • Laivų statyba;
  • Laivų įranga;
  • Varikliai ir elektronika;
  • Jūriniai interjerai;
  • Uosto technologijos ir krovinių sistemos;
  • Jūrinės paslaugos;
  • Jūrinės technologijos.

Šiuo metu renginyje užsiregistravo dalyvauti daugiau nei 170 dalyvių iš 32 pasaulio šalių. Individualūs susitikimai vyks tik „gyvai“ parodos metu, kiekvienam susitikimui skiriama 20 minučių.

Į individualius verslo kontaktų renginio susitikimus yra būtina išankstinė registracija iki rugsėjo 5 d. Dalyvavimas renginyje nemokamas.

Registracija ir daugiau informacijos: https://marimatch-smm2022.b2match.io/.

Iškilus papildomiems klausimams:
Urtė Darulytė, Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai
een@kcci.lt