Verslo kontaktų renginys Industry 4.0 International Days 2021 - Global Industrie

Renginio laikas

2021 rugsėjo 07 — 2021 rugsėjo 08
00:00

Renginio vieta

Online

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmuose veikiantis Enterprise Europe Network  ir Prancūzijos partneriai Auvergne-Rhône-Alpes Entreprises kviečia dalyvauti verslo kontaktų renginyje Industry 4.0 International Days 2021 – Global Industrie, kuris vyks rugsėjo 7-8 d. Renginys apima visą pramonės ekosistemą nuo pradedančiųjų iki didžiųjų įmonių, įskaitant rangovus, įrangos gamintojus, klasterius, tyrimų centrus ir inkubatorius bei  visą vertės grandinę (moksliniai tyrimai ir plėtra, projektavimas, gamyba, techninė priežiūra, paslaugos ir t.t.).

Tai puiki proga susitikti su potencialiais partneriais vykdant technologinius, komercinius ar bendrus mokslinių tyrimų projektus (įskaitant „Horizon Europe“ kvietimą teikti pasiūlymus) srityse, kurioms taikoma „Global Industrie“. Susitikimai vyks virtualiai ir „gyvai“.

Daugiau informacijos apie renginį bei registracija:  https://industry-40-international-days-2021.b2match.io/

Dalyvavimas renginyje – nemokamas.

Registracija vykdoma iki rugsėjo 2 d.

Taip pat informuojame, kad Lione, Prancūzijoje tuo pačiu vyks tarptautinė pramonės mugė „Global Industrie. Global Industrie yra tarptautinė didžiausia Prancūzijos pramonės paroda, rengiama pakaitomis Lione arba Paryžiuje. Šiemet paroda vyks rugsėjo 6–9 d. Lione. 2019 m. parodoje apsilankė daugiau nei 45 000 lankytojų iš viso pasaulio, todėl „Global Industrie“ yra puiki vieta susitikti su potencialiais partneriais ar klientais. Paroda skirstoma į 15 didelių sektorių.

Paroda skirta visai pramonės ekosistemai, sujungiant keturias papildomas parodas – savo srities lyderes:

– MIDEST (pramonės subranga)

– SMART INDUSTRIES (protinga, efektyvi ir skaitmeninė pramonė)

– INDUSTRIE (gamybos technologijos ir įranga)

– TOLEXPO (sprendimai ir įranga lakštinio metalo apdirbimui)

Parodos vieta: Eurexpo Exhibition Centre, 9 avenue Louis Blériot, Chassieu, Prancūzija

Maloniai kviečiame dalyvauti!

Tarptautinis maisto sektoriaus verslo kontaktų renginys „RIGA FOOD 2021“

Renginio laikas

2021 rugsėjo 08 — 2021 rugsėjo 10
00:00

Renginio vieta

Online

Kviečiame maisto sektoriaus įmones dalyvauti Enterprise Europe Network organizuojamame tarptautiniame, virtualiame, maisto sektoriaus verslo kontaktų renginyje „RIGA FOOD 2021“, kuris vyks rugsėjo 8-10 dienomis Rygoje, Latvijoje.

Šis renginys yra puiki galimybė maisto sektoriaus įmonėms, ieškančioms partnerių: maisto gamintojų, su maisto sektoriumi susijusių paslaugų teikėjų bei tiekėjų, taip pat  – platintojų.

Dalyvavimas renginyje yra NEMOKAMAS, tačiau  tiems, kurie atšauks savo registraciją po rugsėjo 6 d. arba nedalyvaus suplanuotuose susitikimuose, bus taikomas 150 Eur mokestis.

Kviečiame registruotis jau dabar: https://riga-food-2021-virtual-business.b2match.io/

Registracija iki: rugsėjo 10 d.

Registruojantis prašome pateikti kaip įmanoma daugiau informacijos apie savo įmonę bei produktus/ paslaugas. Efektyviai sistemos paieškai kviečiame užpildyti skiltį „MARKETPLACE“, kurios pagalba būsite dar daugiau matomi kitų platformos dalyvių. Taip pat turėsite galimybę pasirinkti Jums tinkamas datas susitikimams.

DĖMESIO! Prie parodos Riga Food 2021, kuri vyks rugsėjo 9-11 d., organizuojamas Baltijos šalių maisto inovacijų stendas. Kviečiame  universitetus, maisto technologijų ir plėtros institucijas, inovatyvių maisto produktų bei įrangos kūrėjus teikti  pasiūlymus pristatyti savo produktus parodos metu.  Atrinktiems dalyviams dalyvavimas stende kainuos 99 Eur (į kainą įskaičiuota 2×2 m2 stendas, stalas, 2 kėdės ir elektra). Siūlomos produkcijos aprašymus anglų kalba siųsti organizatoriams Latvijoje agnese.kore@techcenter.lv arba diana.zobena@techcenter.lv

Iškilus klausimams, rašyti ingrida.braziuniene@chamber.lt arba skambinti tel. +370 633 74431

 

Nuotolinis seminaras „Profesinės rizikos vertinimas. Interaktyvios rizikos vertinimo priemonės OiRA demonstracija“

Renginio laikas

2021 rugsėjo 08
10:00 - 12:15

Renginio vieta

Online

Europos saugos ir sveikatos darbe agentūros (EU-OSHA) Lietuvos ryšių punktas, veikiantis Valstybinėje darbo inspekcijoje, kartu su Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmais rugsėjo 8 d. organizuoja nemokamą nuotolinį seminarą įmonių, jų padalinių vadovams, darbuotojų atstovams, darbuotojų saugos ir sveikatos tarnybų atstovams „Profesinės rizikos vertinimas. Interaktyvios rizikos vertinimo priemonės OiRA demonstracija“.

OiRA priemonė – tai praktinis nemokamas interaktyvus įrankis, skirtas mažų – vidutinių įmonių darbdaviams, kurie nėra darbuotojų saugos ir sveikatos specialistai. Tai įrankis, padedantis atlikti profesinės rizikos vertinimą: nustatyti esamus ar galimus rizikos veiksnius darbo vietose, įvertinti rizikos lygį, pasirinkti prevencines priemones tai rizikai pašalinti ar sumažinti, o po to parengti reikiamą profesinės rizikos vertinimo dokumentaciją. Šiuo metu Lietuvoje yra parengta 20 OiRA priemonių, skirtų įvairiems veiklos sektoriams bei Europos ekspertų parengta speciali OiRA priemonė, skirta COVID-19 prevencijai darbo vietose.

OiRA priemonės yra parengtos šiems veiklos sektoriams: automobilių remontas; darbas biure; medienos apdirbimas; didmeninė ir mažmeninė prekyba ne maisto produktais; kasyba ir karjerų eksploatavimas; patalpų valymas; siuvimo paslaugos; plastikinių gaminių gamyba; baldų gamyba; skalbyklos; viešbučiai ir restoranai; žemės ūkis; švietimas; kirpyklos ir grožio salonai; kepyklos; socialinės paslaugos; žemės darbai (iškasose); sandėliavimas; darbai uždarose erdvėse.

Renginių datos: 2021 m. rugsėjo 8 d.

Renginio vieta: MS Teams – dalyvių skaičius ribotas, siekiant, jog kiekvienas dalyvis galėtų užduoti rūpimus klausimus

PROGRAMA

10.00 – 10.15 Dalyvių registracija
10.15 – 10.40 Europos saugos ir sveikatos darbe agentūros naujausi projektai

Nerita Šot,  Valstybinės darbo inspekcijos Darbuotojų saugos ir sveikatos skyriaus vyriausioji specialistė, EU-OSHA Lietuvos ryšių punkto koordinatorė

10.40 – 11.10 Interaktyvios rizikos vertinimo priemonės OiRA pristatymas

Vesta Macė, Valstybinės darbo inspekcijos Darbuotojų saugos ir sveikatos skyriaus vyresnioji patarėja – vyriausioji darbo inspektorė

11.10 – 11.20 Pertrauka
11.20 – 12.00 Interaktyvios rizikos vertinimo priemonės OiRA praktinė demonstracija

Vesta Macė, Valstybinės darbo inspekcijos Darbuotojų saugos ir sveikatos skyriaus vyresnioji patarėja – vyriausioji darbo inspektorė

12.00 – 12.15 Klausimai-atsakymai

 

Registracija į renginį baigta, pasiekus maksimalų dalyvių skaičių.

 

Papildoma informacija:

Išankstinė registracija į seminarą – būtina. Visiems dalyviams bus išduodami elektroniniai dalyvio pažymėjimai.

 

Kontaktiniai asmenys:

Irma Taparauskienė, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Tarptautinių ryšių ir protokolo skyriaus vadybininkė, tel. +370 602 92901, el. paštas: irma.taparauskiene@chamber.lt

Nerita Šot, Europos saugos ir sveikatos darbe agentūros Lietuvos Ryšių punkto koordinatorė, VDI Darbuotojų saugos ir sveikatos skyrius, tel. +370 616 55899, el. paštas: nerita.sot@vdi.lt.

 

Maloniai laukiame Jūsų!