B2B virtualių kontaktų platforma transporto sektoriaus įmonėms

Renginio laikas

2020 rugsėjo 22 — 2021 balandžio 15
00:00

Renginio vieta

Online

Brandenburgo ekonominės plėtros agentūra (WirtschaftsförderungLandBrandenburgGmbH (WFBB)) bendradarbiaudama su Enterprise Europe Network partneriais užsienio šalyse organizuoja verslo kontaktų renginį „InnoTrans Business Days“.

Renginys skirtas transporto sektoriaus įmonėms ir organizacijoms, kurios ieško bendradarbiavimo partnerių.

Virtualūs įmonių susitikimai vyksta iki 2021 m. balandžio 15 d. (planuojama pratęsti iki 2022 m.). InnoTrans BUSINESS DAYS verslo kontaktų renginys turėjo vykti parodos „MesseBerlin 2020“ metu, kuri buvo nukelta į 2022 m. rugsėjo 20-23 d. Planuojama, kad tradicinis verslo kontaktų renginys vyks parodos metu 2022 m.

Renginyje jau yra užsiregistravę 271 dalyviai iš 34 šalių.

Registruotis ir dalyvauti virtualiuose susitikimuose galite iki 2021 m. balandžio 15 d. nuorodoje:

https://innotrans-business-days.b2match.io/

Dalyvavimas „InnoTrans Business Days“ yra nemokamas. Maloniai kviečiame dalyvauti.

Kontaktai pasiteiravimui tel. +370 618 39095 arba el. paštu marijus.muralis@cci.lt

Tarptautinis tekstilės sektoriaus verslo kontaktų renginys „TEX4IM“

Renginio laikas

2021 kovo 10 — 2021 kovo 17
00:00

Renginio vieta

Online

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai bei Enterprise Europe Network kviečia tekstilės ir mados sektoriaus įmones į tarptautinį, virtualų, partnerių Portugalijoje organizuojamą verslo kontaktų renginį „TEX4IM“, kuris vyks kovo 10-17 d.

Renginyje gali dalyvauti:

– tekstilės ir drabužių gamybos įmonės,

– mados prekės ženklai,

– techninės tekstilės gamintojai,

– įmonės iš kitų sektorių (statybos, dizaino, medicinos, žemės ūkio maisto produktų, transporto ir mobilumo, gynybos ir kt.), kuriems aktualūs tekstilės pagrindo produktai,

– technologijų tiekėjai,

– verslo paramos/ plėtros organizacijos.

Šis verslo kontaktų renginys vyks prie tarptautinės parodos MODTISSIMO, kuri yra didžiausia ir seniausia tekstilės paroda Portugalijoje, sutraukianti įvairius tekstilės sektoriaus atstovus pradedant verpalų gamintojais ir baigiant drabužių gamintojais bei klasterių atstovais iš visos Europos.

Dalyviai taip pat turės galimybę stebėti virtualią parodą, kurioje bus pristatomi novatoriškiausi bei tvariausi Portugalijoje pagaminti produktai bei klausytis internetinių seminarų tvarumo, žiedinės ekonomikos ir skaitmeninimo tekstilės sektoriuje tematikomis.

Dalyvavimas renginyje yra nemokamas

Daugiau informacijos ir registracija: https://modtissimo-online.b2match.io/signup

Registruotis galima iki kovo 17 d.

Iškilus klausimams, rašykite Ingrida.braziuniene@chamber.lt arba skambinkite  (+370 ) 633 74431

 

   

Verslo kontaktų renginys ir internetiniai seminarai ENERGY VAASA TALKS

Renginio laikas

2021 kovo 16 — 2021 kovo 17
00:00

Renginio vieta

Online

2021 m. kovo 16–17 d. Enterprise Europe Network, veikiantis Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmuose, kviečia energetikos sektoriaus įmones dalyvauti Enterprise Europe Network parnerių Suomijoje organizuojamame ENERGY VAASA TALKS virtualiame verslo kontaktų renginyje Wind, Renewable and Smart Energy Matchmaking 2021 ir internetiniuose seminaruose.

Šis renginys – tai puiki galimybė energetikos sektoriuje veikiančioms įmonėms ir organizacijoms susipažinti su potencialiais verslo ir technologijų partneriais ar palaikyti ryšius su klientais! Renginyje taip pat pristatomi dalyviai, kurie buvo užsiregistravę į 2020 m. pavasarį Vaasa (Suomijoje) planuotus renginius „Energy Week Wind & Renewable“ arba „Smart Energy“.

Virtualioje platformoje turėsite galimybę užmegzti ryšius su potencialiais partneriais ir klientais, iš anksto suplanuoti 20 minučių video susitikimus ir pristatyti savo naujausius tyrimus, technologinius sprendimus, produktus ar paslaugas vėjo, atsinaujinančios energijos ir pažangiosios energijos srityse.

Kviečiame registruotis ir iš anksto susiderinti susitikimus su kitais dalyviais.

Daugiau informacijos ir registracija: https://energyvaasa-talks-2021.b2match.io

Renginio metu vyks ir internetiniai seminarai aktualiomis energetikos temomis! Su programa susipažinti galite čia: https://www.vaasa.fi/energyvaasa-talks/

Dalyvavimas renginyje – NEMOKAMAS.

PRIMENAME, kad registruojantis pasirinkite variantą – lankytojas (VISITOR). Turėsite galimybę derinti susitikimus su potencialiais verslo partneriais. Rekomenduojame savo siūlomus produktus ar paslaugas aprašyti įmonės pristatyme.

Variantas – parodos dalyvis (EXHIBITOR), deja, rezervuotas tik praeitų metų „Energy Week Wind & Renewable“ arba „Smart Energy“ registruotiems dalyviams.

 

Iškilus papildomiems klausimams prašome kreiptis į Deimantę Vilčinskaitę, el. paštu deimante.vilcinskaite@cci.lt ar tel. 8 616 79552.